BEAUTY!

Next time you think of wonderful things,

please don’t forget to think of yourself...

SHAMPOO- EN CONDITIONERBARS

Shampoo-bars zijn volledig natuurlijke shampoos in een stevige vorm en bestaan alleen uit de actieve ingrediënten, zonder dat het aangelengd is met water zoals in gewone shampoos. De shampoo-bars zijn samengesteld met natuurlijke plantaardige oliën, shea boter en essentiële oliën die het haar en de hoofdhuid voeden.

In de conditioner-bars zit het weldadige shea boter wat rijk is aan vitamine A en E wat zorgt voor extra hydratatie van het haar. De toegevoegde kokosnootolie bevat eveneens vitamine E en revitaliseert de hoofdhuid, zodat ook die gevoed wordt.

De conditioner-bars zijn een eenvoudig, probleemloos en plasticvrij alternatief voor conditioner in flessen. Het is uitermate zuinig in gebruik en gaat lang mee. Door de toegevoegde keratine zal het haar glad, glanzend, zacht aanvoelen.

 

HOE GEBRUIK JE EEN SHAMPOO-BAR?

Zorg dat de haren en handen goed nat zijn. Vervolgens kun je de shampoo-bar laten schuimen door het tussen de handen te wrijven of direct de shampoo-bar door het natte haar te wrijven. Masseer het schuim in het haar. Spoel het haar uit. Eventueel herhalen.

 

HOE GEBRUIK JE EEN CONDITIONER-BAR?

In tegenstelling tot de shampoo-bar schuimt de conditioner-bar niet. Na het wassen, masseer je de conditioner-bar door het haar. Er blijft dan een dun laagje achter, goed inmasseren. Laat deze even inwerken en spoel daarna uit. Het haar zal heerlijk zacht aan voelen en is makkelijk doorkambaar. Het haar voelt licht aan omdat er geen kunstmatige ingrediënten achterblijven.

 

Met 1 shampoo-bar kun je ongeveer 80 keer de haren wassen en staat daarmee ongeveer gelijk aan 2 tot 3 flessen shampoo.

 

De bars zijn vegan, 100% dierproef- en plastic-, parabeen- en sulfaatvrij.

 

Elements Of Beauty, Nijlandlaan 18 Veldhoven, Tel: 06 - 42 955 596, mail@elementsofbeauty.nl

© 2020 | ELEMENTS OF BEAUTY

Webdesign Red Rose Design www.redrose-design.nl