BEAUTY!

Next time you think of wonderful things,

please don’t forget to think of yourself...

LIVING NATURE

De belangrijkste ingrediënten van Living Nature zijn:

Manuka honing en olie -  het hydrateert, voedt, heelt, beschermt de huid en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Het bevat voedingsstoffen, vitaminen, aminozuren, en mineralen. De honing bevat een uniek actief component dat de wondheling van de huid bevorderd.

Totarol - het hout van Totara boom is uiterst bestand tegen bederf door zijn antimicrobe en zeer krachtige antioxidant activiteit. Dit wordt gebruikt om de huid te beschermen tegen oxidatieve stress en vrije radicalen die huidcellen afbreken.

Kumerahou - de wasactieve stoffen die in de Kamerahou plant te vinden zijn hebben de eigenschap zacht te reinigen en werken actief tegen de schimmel die wordt geassocieerd met roos.

 

Halloysite klei – is een van de fijnste, witste en zuiverste soorten klei ter wereld. Het heeft de eigenschap gifstoffen en onzuiverheden uit de huid te absorberen en verwijderd de dode huidcellen zodat de huid gemakkelijker in staat is voedingsstoffen op te nemen.

Harakeke – inheemse plantensoort van Nieuw Zeeland die bekend staat om zijn polysacharidegel die zich in de binnenkant van de bladeren bevindt. De gel heeft verzachtende, helende en hydraterende eigenschappen.

Calendula – de bloemen bevatten de eigenschap te kalmeren en te verzachten. Ze zijn ook geneeskrachtig voor brandwonden, verwondingen, schaafwonden en infecties en werken antibacterieel, ontstekingsremmend en antiseptisch.

 

Elements Of Beauty, Nijlandlaan 18 Veldhoven, Tel: 06 - 42 955 596, mail@elementsofbeauty.nl

© 2020 | ELEMENTS OF BEAUTY

Webdesign Red Rose Design www.redrose-design.nl