BEAUTY!

Next time you think of wonderful things,

please don’t forget to think of yourself...

ANTI-AGING ACUPUNCTUUR

Je gezicht is een belangrijk deel van je uiterlijk, tegenwoordig worden we vaak beoordeeld op hoe we er uitzien. Daarom zijn alle anti-rimpel middelen zeer populair in deze moderne tijd.

 

Deze middelen zoals fillers, botox en chirurgische ingrepen geven een vertekend beeld van je gelaat, zodat de natuurlijke veroudering en daarmee de charmes van een persoon verloren gaan.

 

Ze creëren een illusie van schoonheid en slagen daar uiteindelijk niet in omdat schoonheid nog altijd van binnenuit gecreëerd word en zich via ons gezicht naar buiten openbaart.

 

De Chinezen zijn zal eeuwen lang bezig om het lichaam te helen en te verjongen. Zij zeggen dat veroudering niet alleen door de biologische klok of DNA komt, maar ook door voeding, stress, slaaptekort, te veel sporten, genotsmiddelen en verzuring van het lichaam door te veel suiker en zuivelproducten.

 

Door de anti-aging acupuntuur in te zetten voor huidverjonging, worden er meer leukocyten (witte bloedlichaampjes) aangemaakt die de collageenaanmaak van de huid bevorderen.

 

De anti-aging acupuntuur werkt het meest optimaal wanneer men dit in een kuurvorm doet. Het beste resultaat wordt bereikt wanneer men 1x per week langs komt voor de behandeling, minimaal 6 weken en maximaal 10 weken.

 

Het lichaam heeft namelijk ook de tijd nodig om te genezen van de naaldjes en om het proces van ouder worden om te zetten in verjonging. Wanneer er in de huid geprikt wordt gaat er bloed en energie naar de cellen en zij brengen voedingsstoffen voor de huid mee. Dit activeert het zelfgenezend vermogen van de huid waardoor ook meer collageen en elastine aangemaakt worden en de afvalstoffen verwijderd worden door de lymfe in de huid.

 

Na 6 weken maakt het lichaam het maximale aan collageen aan waardoor de rimpel van binnenuit opgevuld wordt.

 

Na de kuurvorm blijft dit resultaat een aantal maanden gelijk en daarna kan je het resultaat vasthouden door om de maand een anti-aging acupunctuur behandeling te ondergaan.

 

Kan ook gecombineerd worden met een schoonheidsbehandeling.

 

Elements Of Beauty, Nijlandlaan 18 Veldhoven, Tel: 06 - 42 955 596, mail@elementsofbeauty.nl

© 2020 | ELEMENTS OF BEAUTY

Webdesign Red Rose Design www.redrose-design.nl